top of page

Otthoni edzést mindenkinek! (FeminPRO)

Frissítve: 2021. nov. 3.

Bevezetés


Kristóf és én lassan 7 éve alkotunk egy párt. A kezdetektől együtt dolgozunk, egymást kiegészítve: engem az emberi táplálkozás tudománya vonz, őt pedig az test egészséges, őserőket megmozgató edzésének módjai. Büszkék vagyunk arra, hogy mindezt olyan színvonalon tudjuk űzni, hogy a megélhetésünket is biztosítsa, ugyanakkor értjük és látjuk, hogy a havi 4300 forintos bérletár is sok tud lenni, pláne amióta a covid mindenki életét fenekestül felforgatta...


Ezért döntöttünk úgy, hogy heti 1 edzésvideót - elsősorban a FeminPRO csoport tagjainak szóló kedves gesztusként - szabadon elérhetővé teszünk. Minden videó 1 hétig lesz elérhető.


Tudtad? Online edzéseink árát előfizetőink számára SOHA nem emeljük meg. Mindenki, ameddig csak tag marad, ugyanazon az áron veheti igénybe a szolgáltatásainkat, amennyiért először csatlakozott! Nálunk ez elvi-etikai kérdés.

Ha végeztél az edzéssel hagyj egy kommentet a csoport bejegyzése alatt! Gondolkozunk rajta, hogy a hétről hétre szóló kitartást valamilyen nyereménnyel jutalmazzuk majd.


Hogyan fogj neki?


Eszközök: Semmi. Jobban mondva: te és a lakásod akkora területe ahol tudsz szabadon mozogni.


Előkészületek: vegyél fel edzős ruhát, dobd le a cipőt és a zoknit, és indítsd el a videót!


És ami a legfontosabb: Ne keresd a tökéletes alkalmat, ne tervezgess, ne várd hogy óriási kedved legyen, ne várd a megvilágosodást vagy az őrült motivációt! CSAK. KEZDJ. NEKI. Ennyi.


------

EZ A VIDEÓ EGY HÉTIG VOLT ELÉRHETŐ!

MINDEN SZERDÁN ÚJ EDZÉST HOZUNK NEKTEK ITT A BLOGON, ILLETVE A FEMINPRO FACEBOOK CSOPORTBAN!

------


Ha végeztél az edzéssel hagyj egy kommentet a csoport bejegyzése alatt! Gondolkozunk rajta, hogy a hétről hétre szóló kitartást valamilyen nyereménnyel jutalmazzuk majd.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

FeminPRO közösségi edzés (nov. 17.)

------ EZ A VIDEÓ KÉT HÉTIG VOLT ELÉRHETŐ! MINDEN SZERDÁN ÚJ EDZÉST HOZUNK NEKTEK ITT A BLOGON, ILLETVE A FEMINPRO FACEBOOK CSOPORTBAN! ------ Ezen a héten egy nagyon rövid kis bemelegítő kocogásra in

Comments


bottom of page