top of page

FeminPRO közösségi edzés (dec. 03.)


Jó hírem van: ezen a héten nem akarunk titeket kipaterolni ebbe a se--popsifagyasztó hidegbe. Bent fogunk edzeni, és mivel a múltkor nagyon örültetek neki, ezúttal is a láb- és farizmokat vesszük célkeresztbe!


Ne felejtsd el fb kommentben is elmesélni nekünk a mai edzésünkkel való tapasztalataidat! Számon tartjuk az összes sikeresen elvégzett edzést, megválasztjuk a hét hősnőjét, és hamarosan egyéb meglepetésekkel is jövünk!Hogyan fogj neki?


Eszközök: valamilyen súly - kezdőknek vizespalack is tökéletesen elég -, illetve egyensúlypárna jó ha van, de nem feltétlen szükséges!


Előkészületek: szabadíts fel 52 percet a napodból!


És ami a legfontosabb: Ne keresd a tökéletes alkalmat, ne tervezgess, ne várd hogy óriási kedved legyen, ne várd a megvilágosodást vagy az őrült motivációt! CSAK. KEZDJ. NEKI. Ennyi. 

Csupán havi 4300-4900 forintért hetente 5 online edzést kaphatsz tőlünk, videók formájában, ráadásul egy elképesztően szuper és összetartó online sport közösség tagja lehetsz!


Nincs apróbetű, ez nálunk ennyibe kerül.


Árgarancia: Rögzített banki átutalást választó tagjaink számára, amíg az előfizetésük él, nem emelünk árat.
376 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

FeminPRO közösségi edzés (nov. 17.)

------ EZ A VIDEÓ KÉT HÉTIG VOLT ELÉRHETŐ! MINDEN SZERDÁN ÚJ EDZÉST HOZUNK NEKTEK ITT A BLOGON, ILLETVE A FEMINPRO FACEBOOK CSOPORTBAN! ------ Ezen a héten egy nagyon rövid kis bemelegítő kocogásra in

Comments


bottom of page