top of page

FeminPRO közösségi edzés (nov. 3.)

Frissítve: 2021. nov. 17.

------

EZ A VIDEÓ EGY HÉTIG VOLT ELÉRHETŐ!

MINDEN SZERDÁN ÚJ EDZÉST HOZUNK NEKTEK ITT A BLOGON, ILLETVE A FEMINPRO FACEBOOK CSOPORTBAN!

------


Ezen a héten kifejezetten a gerinc és csípő tájékára koncentrálunk, és azon belül is egy mobility jellegű edzésvideót adunk nektek. De mire és miért is jó ez?


- Azoknak, akik ülő munkát végeznek, a mobility legalább annyira fontos (lenne), mint a hagyományos értelemben vett edzés. A lenti videót akár minden nap meg lehet csinálni!


- A mobility rengeteg görcsöt képes kioldani a testünkből. Az, hogy feszültségoldó hatású, nem csupán fizikai, de lelki szinten is abszolút érezhető!


- A létező legtökéletesebb napindító, avagy nap lezáró elfoglaltság; a reggeli órákban belülről fakadó valódi lendületet ad, az esti órákban pedig az alvásod minőségét javítja!


- Lefogadom nem szoktál meditálni. Ahogyan azt is, hogy kellene. Nos, a mobility edzéseinken ebbe is belekóstolhatsz.



Tudtad? Csupán havi 4300 forintért hetente 3 funkcionális edzést és heti 2 mobility-t kapsz tőlünk, online videók formájában.

Ne felejtsd el fb kommentben is elmesélni nekünk a mai edzésünkkel való tapasztalataidat! Számon tartjuk az összes sikeresen elvégzett edzést, megválasztjuk a hét hősnőjét, és hamarosan egyéb meglepetésekkel is jövünk!


Hogyan fogj neki?


Eszközök: Semmi. Mondjuk ha van talaj a talpad alatt, az nem baj.


Előkészületek: szabadíts fel 31 percet a napodból!


És ami a legfontosabb: Ne keresd a tökéletes alkalmat, ne tervezgess, ne várd hogy óriási kedved legyen, ne várd a megvilágosodást vagy az őrült motivációt! CSAK. KEZDJ. NEKI. Ennyi.


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page