top of page
  • Szerző képeFUMO

Kezdd online edzéssel az újévet!

Hamarosan elérkezünk (végre) a 2020-as év végéhez, amit most az egész világ epedve vár. Reméljük, hogy 2021 kevésbé lesz viharos, és több álom válik majd valóra, mint 2020-ban. Ezt a (rossz értelemben) felejthetetlen évet magunk mögött hagyva, legyen tele a szívünk várakozással és reménnyel, hiszen a megújulás elkerülhetetlen: szóljon hát erről 2021!



Te milyen fogadalmakat teszel?


Még ha nem is szoktál újévi fogadalmakat tenni, úgy tűnik, 2021 a megfelelő év, hogy elkezdd. Gondolkodj el, hogy mit szeretnél itt hagyni az idei évben? És mi az, amit szeretnél magaddal vinni, amire szükséged van az ideális élethez?


Talán sose volt alkalmasabb újév istenigazából küzdeni az almokért! A legjobb, ha önmagadnál, és a saját testi-lelki egészségednél indulsz. Idén nagyon alaposan megtanultuk, hogy az egészségnél semmi nem lehet fontosabb, ugye?



Mint oly sokan mások, te is minden évben elhatározod, hogy innentől kezdve sokkal rendszeresebben fogsz sportolni és odafigyelsz az egészségedre, de valahogy sosem húzod tovább januárnál? Teljesen érthető, sokan vannak ezzel így. A szürke februári estéken, mikor már elmúlt az újdonság varázsa, valahogy sokkal kevésbé akaródzik elindulni az edzőterembe (most konkrétan lehetetlen is), vagy kiteríteni a jógaszőnyeget a nappaliban. Tökéletesen megértjük, hogy így elég könnyű elveszteni a kezdeti motivációt és a lendületet. Ez az, amiben segíthet a FUMO.


Sportolj a FUMO-val 2021-ben!


A Funkcionális Mozgásteret a saját otthonodban alakítod ki, és sportolhatsz egyedül, vagy videóhívásban akár többedmagaddal. Ki sem kell dugnod az orrod hazulról, így a rossz idő vagy a hideg sohasem szegheti kedvedet. Nem kell aggódnod, a FUMO-ra nem fogsz olyan gyorsan ráunni, mint egy YouTube csatornára, hiszen minden héten újabb és újabb edzéstervvel készülünk, vadonatúj videókkal, ezáltal folyamatosan fenntartva a változatosságot.


Az edzések ráadásul barátságosak és szórakoztatóak, mintha csak személyesen találkoznánk.

Facebook csoportunkban állandó élénk beszélgetés folyik az edzésekkel kapcsolatban, így lesz kivel megosztanod a fejlődésed örömét, felkerülhetsz a dicsőségtáblára, vagy éppen megvitathatod, hogy mi okozott nehézséget. A FUMO segítségével így jövőre végre lehet, hogy sikerül megtartani az újévi fogadalmadat, és valóban elindulni egy hosszú, egészséges élet felé vezető úton.


10% állandó kedvezmény 3 hónapos FUMO bérletre


Karácsonyi ajándékként szeretnénk egy kis extra motivációt adni, így weboldalunkon állandó 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg az első 3 hónapos FUMO bérletedet. A FUMO-val nem fogod minden pénzed kondibérletre költeni, hiszen elérhető áron hozzuk el otthonodba a mozgás örömét. Igazán csábító nem?



115 megtekintés
bottom of page