Young Woman in the Gym

EDDZ VELÜNK ONLINE!

 

ÍGY INDULTUNK

A 2020-as világjárvány idején villámgyorsan létre kellett hoznunk egy olyan online platformot, ahol a fizikai távolság jelentette nehézségek dacára mégis szakmailag kifogástalan, hatékony, otthoni sportolási lehetőséget tudtunk biztosítani. A két éves kisfiunk mellett, egy feje tetejére állt világban bezárva, ketten álmodtuk meg és raktuk össze a FUMO-t - lényegében a semmiből. Mostanra pedig már tudjuk, hogy mindez csupán a kezdet volt...

ÉRTÉKREND

Kung-fu tanárként, pre- és rehabilitációs edzőként, illetve a Bene Gerincakadémián végzett NMPT trénerként nálam minden egyes (online) edzésen elsődleges szerep jut az egészséges, természetes, funkcionális mozgásformáknak. Edzésterveimet az emberi test mozgásanatómiájának pontos ismeretében, annak természetes működéseire alapozva állítom össze. A videók alatt rengeteg a harcművészetekből átvett elem, a tudatos mozgást ösztönző magyarázat. 

 

5 OTTHONI, ONLINE EDZÉS / HÉT

Az online edzéseinknek helyet adó zárt facebook csoportba hetente 5 alkalommal töltünk fel új mobility- és edzésvideókat. Ezeknek a döntő többsége mindig újonnan kerül leforgatásra, ismétlést alig alkalmazunk. Amennyiben ez mégis megtörténik, az sem befolyásolja negatívan az edzések színvonalát, hiszen mostanra több száz videónk gyűlt össze, amelyek közül választani tudunk. 

Minden otthoni edzésvideó két hétig érhető el; ennyi idő áll rendelkezésre tehát a mindenkori edzések elvégzésére.

ONLINE EDZÉSNAPLÓ

Minden hét végén online edzésnaplót tölthetnek ki a bérlettel rendelkező tagok, amely alapján dicsőségtáblát készítünk és teszünk közzé a zárt edzői csoportban. Az elért heti pontokon felül a valamilyen okból :) emlékezetes kommenteket is felidézzük ezen a táblán. (Pontrendszer tervezés alatt!)

Online Workout

BÉRLETEK

 

BÉRLET VAGY EGYSZERI TAGSÁG?

Minimum egy hónapra lehet a FUMO szolgáltatásaira befizetni, előfizetéssel, vagy egyszeri tagság megvásárlásával.

ELŐFIZETÉSES BÉRLET

MIKOR?

Automatikusan levonódik visszavonásig.

MENNYI?

4.300 forint / hónap, amíg tag vagy

HOGYAN?

PayPal-al automatikus kifizetéssel vagy rögzített banki átutalással fizethető.

12 pontból álló, villámgyors PayPal regisztráció: Segédlet

KIKNEK?

Regisztrált tagoknak - ehhez mindössze a keresztnevedet, egy jelszót és egy e-mail címet kérünk, semmi mást. 2 perc. Se.

EGYSZERI TAGSÁG

Havonta manuálisan meg kell venned.

4.900 forint / hónap, árváltozás előfordulhat

Bankkártyával vagy PayPal-al fizethető, egyszerű vásárlásként, a webshop-on keresztül.

 

Regisztráció nélkül is vásárolhatsz egy vagy több hónapra szóló tagságot.

 

De a kuponjainkról, akciókról le fogsz maradni, és még drágább is lesz a bérleted. :( 

Modern Office

PARTNEREK

 

PARTNEREKET KERESÜNK!

KKV szektor: szeretnénk olyan partnereket találni, akikkel a kapcsolatunk alapja elsősorban a kölcsönös tisztelet és szimpátia. Azt valljuk, hogy enélkül lehet ugyan gyarapodni, csak nem érdemes. 

Nagyvállalati együttműködés: az ülő életmód káros következményei konkrét veszteséget jelentenek a munkaadóknak. Tréningekkel, céges bérletekkel szeretnénk a munkavállalók egészségének megőrzésében szerepet vállalni. 

Megjelenési lehetőség: szeretnénk minél több emberhez eljutni, a köztudatba bekerülni. Úgy gondoljuk, hogy az általunk képviselt egészségközpontú, ülő életmód ellen kifejlesztett edzésszemlélet nem csupán hasznos, de egyre inkább szükséges is.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK

Céges brossúránkat örömmel eljuttatjuk Önnek, igényét kérjük az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze: 

LEMONDÁS

 

EGYSZERI TAGSÁG

Amennyiben nem vásárolsz időben újabb tagsági időszakot a webshop-on, úgy a csoportból automatikusan kiéptetésre kerülsz, az adataidat pedig töröljük.

PAYPAL ELŐFIZETÉS

Az automatikus kifizetés a fordulónap előtt legkevesebb 24 órával függeszthető fel, általad, a PayPal rendszerén keresztül. hhez segítséget itt talász: LEIRATKOZÁS MENETE

A csoportból való kiléptetést követően az adataidat töröljük.

RÖGZÍTETT ÁTUTALÁS

A számlavezető bankod saját szolgáltatási feltételeinek megfelelően, te magad tudod lemondani, jellemzően az online banki számlakezelő felületen. A lemondással kapcsolatos probléma esetén a számlavezető bankodat kell felkeresned, ebben sajnos nem tudunk segíteni! A csoportból való kiléptetést követően az adataidat töröljük.

KÖSZÖNJÜK, HA TÁJÉKOZTATSZ!

Habár nem vagy köteles velünk közölni a kilépési szándékodat, de megköszönjük, ha mégis megteszed. Így elkerülhető az, hogy a közelgő határidő előtt az időszaki díjra figyelmeztető, kéretlen e-maileket és facebook üzeneteket küldjünk neked, hovatovább aggódjunk érted. Mert bizony olyat is szoktunk, elvégre sokatokat név szerint ismerjük.

A tájékoztatás nem teljeskörű! További információkért olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket!

  • Facebook

© 2020 by Belovai Kristóf. Az oldal minden tartalmi eleme szerzői joggal védett! Másolni, letölteni, jogosulatlanul felhasználni tilos!