top of page

Heti összefoglaló az online edzéseinkről ('20.09.07.)

Újabb hét telt el, ami újabb 5 feltöltött videót jelent a Funkcionális Mozgástér csoportban. Nézzük, hogy alakultak a legutóbbi edzéseink!

Hétfőn belevágtunk a lecsóba egy 80 perces, mobility-vel is bővített edzéssel. A körülmények engem sem kíméltek; a szomszéd fűnyíróján át a nagyon hisztis kisfiamig bezárólag jópár akadályt le kellett győznöm. Dehát pont én ne tudnék példát mutatni abban, hogy mindezek ellenére is le tudtam végül edzeni?


Kedden rövid gerinccsavarós napüdvözlet után a bokát és a hétfőn megdolgoztatott hátsó izomláncot nyújtottuk ki. A mobility-t rövid felolvasással zártuk - az elhangzott tanmeséről a komment szekcióban lehetett eszmecserét folytatni.


Szerdán közkívánatra egy kezdőbb szintű, gumiköteles felsőtest edzés következett. Szokás szerint adtunk alternatív edzéstervet (videót) is azoknak, akiknek nem áll otthon ilyen eszköz a rendelkezésére.


Csütörtökön egy ismétlő mobility-t kaptak a csoporttagok. Rövid meditáció után a helyes állás gyakorlása következett (ha azt hiszed, hogy ezt hülyeség gyakorolni, az a legjobb bizonyíték, hogy neked is szükséged lenne rá!), majd a gerinc nyújtásával, erősítésével és végül egy kis csípőnyitással zártuk a napot.


Pénteken egy fitball-os teljes testes edzéssel durrantottunk rá az összes addigiakra. Mondanom se kell: egy alternatív eszközmentes edzéstervvel kiegészítve.


"Nagyon jó volt, érdekes feladatokat találtál ki. A challenge nehézkesen, kevésbé szépen és dinamikusan, de sikerült. :) Köszi a hetet, jó hétvégét! :) "


Csatlakozz még ma te is!

Infó, jelentkezés: https://www.fumo.hu/jelentkezz

Comments


bottom of page