top of page
Femin pro

Női csoport - Hiteles, azonosítható, minimum egy éves profillal lehet felvételt nyerni.

Diéta, életmódváltás, tudatos életvitel, mindennapi szarkazmus, egy csipet anyaság és persze cicák...

Bognár Réka - táplálkozási tanácsadó (a csaj flegma fejjel és cuki hanggal, 10 éves szakmai tapasztalattal)

Belovai Kristóf - sportedző (és kaszkadőr és kung-fu tanár és építészmérnök)

4 éve alkottam meg a csoport első leírását. Azóta meg már a csapból is a fitnesz csoportok folynak; mind egyedi, mindegyikben mindent nagyon komolyan kell venni, és persze mindegyik gyártószalagon gyártja a szépembereket....

Szóval úgy döntöttem, hogy módosítunk.

Igen, ez egy diéta csoport. Olyan termékeket és komplex, étrendes-edzésterves programokat kínálunk, amivel ha akarod, megváltoztathatod az életedet. Ez egy választható opció és mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked amiben csak tudunk - legyen az szakmai jellegű kérdés, avagy termékválasztás.

Ugyanakkor közösséget is építünk, a magunk ízlése és értékrendje szerint. Sok (remélem egyre több) a poénkodás, a praktikus #nőidolgok, az ősanyaság-mentes szülőség, a tudatos létre történő motiválás meg az random offtopic témázás is.

Girl with Bowl of Poke
Mentatlon
119928043_147269020383174_6165200153685524221_n.png

Sport Mentáltréning

Mediáció

Közös programok

Mentáltréning a sportban

mentáltréning egy olyan támogató folyamat, mely személyre szabott technikákat, fejlesztő módszereket, gyakorlatokat alkalmaz, ezeken keresztül segítve a sportolót képességeinek felszínre hozatalában és hatékony alkalmazásában. A mentáltréner segít a pontos, mérhető cél meghatározásában, s annak eredményes elérésében. Segít továbbá az edzéseket, versenyeket érintő nehéz helyzetek és akadályok leküzdésében. Segít felismerni, kezelni a felmerülő konfliktusokat, stresszhelyzeteket, s egyben harmóniát teremteni a sportoló és környezete között, kiegyensúlyozottabbá tenni a mindennapokat.

Babirák Beáta
mobil: +36 30 241 8038
e-mail: babirakbea@mentatlon.hu
Göd és környéke, Budapest

Közös elérhetőségünk:
e-mail: info@mentatlon.hu

Kapcsolat

Erdei Dóra
mobil: +36 30 864 2152
e-mail: erdei.dora@mentatlon.hu
Szentendre és környéke, Budapest

bottom of page