top of page
  • Szerző képeFUMO

Miért szuper ajándék a FUMO bérlet?

Röviden: azért, mert a FUMO bérlettel nem csak sportolási lehetőséget ajándékozol a szerette(i)dnek, hanem egyben lehetőséget az egészségesebb, fittebb, dinamikusabb mindennapokra. Igazi szeretetet és gondoskodást sugall. De a FUMO még ennél is többet jelent!A jelenleg is fennálló járványügyi vészhelyzetben mindannyiunk élete gyökeresen megváltozott. A megszokott mindennapi rohanás egyik napról a másikra mintha falnak ütközött volna, miközben az élet mégis megy tovább. Az alapvető dolgok mellett az is teljesen átalakult, hogy hogyan töltjük a szabadidőnket, hogyan ápoljuk testi-lelki egészségünket. A FUMO egy remek megoldás arra, hogy a sport továbbra is az életünk szerves része maradjon. Érdemes kipróbálni hogyan is működik egy profi edzésterv a négy fal között!


Mi az a FUMO?


A FUMO (FUnkcionális MOzgástér) egy egészen újkeletű kezdeményezés, ami a tavaszi karanténnal egyidőben született meg, hogy a jelenlegi helyzetben is lehetőséget adjon közösségi edzések lebonyolítására. A helyzethez tökéletesen idomulva: az online térben.


A FUMO többet ad egy egyszerű edzős videónál a Youtube-on, hiszen nem pusztán magányos erőlködésről van szó a négy fal között. Az edzésvideókat zárt facebook csoportban találod, ahol kommentelhetsz, kérdezhetsz, megoszthatod a többiekkel a tapasztalataidat, sőt, az eredményeidet is. Minden héten 5 új videó várja a FUMO bérlettel rendelkezőket, más-más izomcsoportok átmozgatását célozva.


Az edzések után az emberek sokszor megbeszélik a teremben vagy az öltözőben, hogy kinek mi okoz nehézséget, vagy éppen ki miben fejlődik. Ennek nagyobb szerepe van a fejlődésben, mint gondolnád! Rengeteg motivációt ad!


Pontosan ezt az élményt helyezi át a FUMO az online térbe.Ajándékozz online edzéseket karácsonyra!


Közeledik a karácsony, ami idén szintén nem a megszokott módon fog telni. Ha van olyan barátod, akivel egyébként együtt jártok edzeni, vagy akiről egyszerűen csak tudod, hogy lételeme a testmozgás, a FUMO bérlet lesz a tökéletes ajándék.


Lepd meg a hozzád közel állókat egy lehetőséggel az egészségük megtartására, és az idei bejglimennyiség ledolgozására! A FUMO csapata gondoskodik róla, hogy az új év se teljen mozgás nélkül. Sőt, vágjatok bele együtt a FUMO edzésbe barátaiddal!


Ajándékozd meg magadat és őket is egy nem mindennapi „kondibérlettel”, egy rendkívüli év karácsonyán!Miért ez a legjobb ajándék?


A FUMO bérlet nem csak azért jó ajándék, mert fontos a fizikai fittség megőrzése. Ha együtt vágtok bele az edzésekbe, egyben közös, sőt, közösségi élményt is ad, amiben ebben az évben mindannyian súlyos hiányt szenvedtünk. Sportoljatok külön térben, de lélekben mégis együtt, és meglátjátok, a FUMO helyrebillenti testi-lelki egyensúlyotokat, hogy önmagatokkal harmóniában indulhasson a következő év.


Költséghatékony, mégis hosszútávú ajándék


Mivel a FUMO az online térben biztosít változatos edzéseket, ránk nem vonatkoznak azok a korlátok, amik a hagyományos edzőtermekre. Itt nincs maximális kapacitás, nincs bérleti díj, nincs öltözőajtót nagyra táró takarítónéni, sem kifogyott szappan.


Ennek köszönhetően sokkal több emberhez tudjuk eljuttatni a mozgás örömét, mivel jóval kedvezőbb áron vagyunk képesek biztosítani a kimagasló szakmai színvonalú funkcionális edzéseinket. Jelenleg 252 fő edz velünk 11 országból, 3 kontinensen, 100%-os elégedettséggel*.


Karácsonyi bérleteinkre ráadásul most 10% kedvezményt is adunk!


Az ingyenes próbahétnek köszönhetően ráadásul tesztelheted is, mit adsz ajándékba, és eldöntheted, hogy fog-e tetszeni annak a barátnak/rokonnak, akinek szántad.

Próbáld ki a FUMO-t és győződj meg róla magad!*A Funkcionális Mozgástér facebook oldalának értékelései alapján

98 megtekintés

Comments


bottom of page