top of page

Funkcionális Mozgástér
barátoknak lazán csak FUMO.

A 2020-as világjárvány idején villámgyorsan létre kellett hoznunk egy olyan online platformot, ahol a fizikai távolság jelentette nehézségek dacára mégis szakmailag kifogástalan, hatékony, otthoni sportolási lehetőséget tudtunk biztosítani. A két éves kisfiunk mellett, egy feje tetejére állt világban bezárva, ketten álmodtuk meg és raktuk össze a FUMO-t - lényegében a semmiből. Mostanra pedig már tudjuk, hogy mindez csupán a kezdet volt...

Mostanra egy szívvel-lélekkel vitt családi vállalkozás lett.

 

Tudásanyagom a Shaolin kung-fuból, a jógából és számos funkcionális mozgásirányzatból származik. Minden egyes edzésvideómban garantáltan szembetalálkozol majd néhány soha nem látott, újabb kihívást és aktív szórakozást ígérő feladattal. 

BELOVAI  KRISTÓF

szakmai vezető, edző, a FUMO alapítója

Email: kristof@fumo.hu

Tel: +3630 3084147

  • Funkcionális Pre- és Rehab trainer
  • TF Sportedző

Kung-fu szakirány 

  • HAtha jóga oktató

Hivatalos felnőtt képzés

  • NMPT trainer

Bene Gerincakadémia​

  • Integrált fascia képzés

Bene Gerincakadémia, oklevél nélküli képzés

  • TRX edző, K-Band edző

Sports Medicine Suspension Trainer​

  • Shaolin Kung-fu tanár

Az észak kínai Song Shan Shaolin templom tanárai által felavatva

  • Építészmérnök (Diploma 2009, YBL)

Bár építészmérnökként diplomáztam, mindig is a sport volt az életem valós mozgatórugója.

 

Úszásban, kosárlabdában, Shaolin Kung-fuban és Wushuban versenyeztem hosszú éveken át. 2 Kung-fu világkupa győzelem és 14 magyar bajnoki cím után a tanításra helyeztem a hangsúlyt. Bíróként és Kung-fu tanárként a mai napig tevékenykedem.

A FUMO-ban találtam meg azt az utat, ahol a legtöbb embernek segíthetek. Az épületek tervezéséről tértem át az emberi test funkcionális építésére, felderítve annak rejtett részleteit és összefüggéseit. 

Kistóf kontakt

BELOVAI  RÉKA

operatív vezető, üzleti kapcsolattartás

Én vagyok az erős nő, aki a sikeres férfi háta mögött áll... Aki intézi az adminisztrációt, aki időben felhívja a könyvelőt, aki tudja, hogy mit kell melyik oszlopban kipipálni, és aki megoldja az ügyfelek komolyabb hasfájásait.

 

2010-2015 között egy japán, befektetésekkel foglalkozó cégnél voltam  ügyvezetői asszisztens és tolmács, majd kiléptem, hogy a saját lábamra állhassak. Jelenleg a FUMO operatív feladati mellett a saját, FeminPRO néven ismert vállalkozásomat is viszem.

A FUMO egy igazi, ízig-vérig hazai, családi vállalkozás! Szeretném ha az összes ügyfelünk és partnerünk azt érezné, hogy a professzionalizmusunk mellett emberiek, könnyen megközelíthetőek, rugalmasak és haladó gondolkodásúak vagyunk. 

IMG_2839.JPG

Baukó Bernadett

Adminisztráció, ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@fumo.hu

Én vagyok a kakukktojás, mert ugyan nem vagyok családtag a szó szoros értelmében  mégis annak érzem magam, a FUMO sikerességét  szívügyemnek tekintem.

Rékával az étrendjei, Kristóffal pedig az edzéstervei kapcsán találkoztam 4évvel ezelőtt, amik segítségével sikeresen életmódot váltottam és nem mellesleg sok-sok kg-tól megszabadultam. A sport a mindennapjaim része lett, és idővel munkakapcsolat alakult ki közöttünk.

 A FUMO háttéradminisztrációs  feladatait végzem, én tartom a kapcsolatot a tagokkal, segítek eligazodni, ha valaki elakadt, kezelem a taglistát, emailezek, kutatok, segítem a fejlesztést.

Emellett masszőr vállalkozásomat egyengetem, Ayurvedikus és svédmasszásokat végzek, Ayurvedikus babamasszázst oktatok, alapvégzettségem pedig védőnő. 

Herczeg andrás

vendég előadó, sportszakember

herczega.gongfu@gmail.com

Shaolin Kungfu, modern wushu edző, valamint funkcionális erőnléti és ízületi mozgékonyság szakértő

1994-ben kezdtem Shaolin kung-fut tanulni. Jelenleg 6. szintű szintvizsgával és kungfu tanári fokozattal rendelkezem.

1995. óta versenyzem. 2018-ban Shaolin Európa bajnoki címet szereztem senior hosszú fegyveres kategóriában.

2002-től foglalkozom modern wushu és shaolin kung-fu oktatással. 2006-ban szereztem meg a sportedzői képesítést.

2010-től az Európai Wushu Szövetség formagyakorlat bírója és a Magyar Tradicionális Kungfu és Modern Wushu Szakszövetség modern wushu pástfőbírója vagyok.

2015-től veszek részt a Törökbálinti Sport Egyesület formagyakorlat versenyzőinek felkészítésében.

2019-ben a magyar kung-fu válogatottat vezettem a tradicionális Európa- és Világbajnokságra. Két tanítványom szerzett világbajnoki címet.

2021-ben személyi edző képesítést szereztem.

HerczegAndras másolat.jpg
bottom of page