top of page

Szandra sztori

Hali mindenkinek.
meg szeretNÉM osztani veletek
mennyit fejlődtem mióta FUMO-zom :)

Én már a kezdetek óta tag vagyok. De ez a fejlődés nem csak fizikai, hanem mentális lelki fejlődés is egyben. Mert mindegyikkel kell foglalkoznunk, máskülönben nincs meg az egyensúly. Pont ez az amit Kristóf tanít a FUMO-ban.

Sosem felejtem el, hogy az elején mennyit szenvedtem egy perc meditációval, vakaróztam, mocorogtam, minden bajom volt, alig vártam, hogy vége legyen . Ma meg már a mindennapok része 30 perc . Ebben a 30 percben csak vagyok, távol a világ gondjától. Volt, hogy sírtam örömömben, bánatomban. Hihetetlenül felszabadító érzés. Viszont az ember mindig feszegeti a határait ( újat próbál, többre vágyik ) így ma már a mindfulness challange-et is csinálom.


Ez is csupa pozitív hatással van rám.

1 ) Számomra a koránkelés egyenlő egy produktívabb nappal.

2 ) A Wim Hoff légzés segít még inkább a jelenben lenni.

3 ) A hideg zuhany igazi energia löket. De tényleg, másnaposság ellen, zombi mód ellen mintha kicseréltek volna . Engem felpörget, jobb kedvű és büszke vagyok utána.

4 ) A meditációról már írtam picit.

5 ) Jobban alszom, napközben nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Igyekszem tudatosabb is lenni .





Már 6-7 éve sportolok, nem is tudnék mozgás nélkűl létezni. Nagyon jó stressz ellen is. Boldogság hormonok szabadulnak fel mozgás közben . Szintén rengeteg jó hatása van az egészségünkre. És igen fizikailag is rengeteget javultam, erősödtem. Az elején nem tudtam megcsinálni egy hidat, vagy a lefelé néző kutyát , a gyémántbéka fekvőt . Lassú voltam . De ugye mindennek van kezdete és minden kezdet nehéz és változással jár. Pont ettől izgalmas. De ha nem kezdem el és az első nehézségnél feladom akkor nem jutottam volna el oda ahol most tartok. Számomra a célhoz vezető út ami nagyon fontos. Az edzőtermi edzés és a funkcionális másképpen dolgoztatják meg az izmokat. Szóval aki terembe jár, annak is hasznos lehet. Vagy kicsit antiszoc napokon mikor nincs kedved senkihez, van néha ilyen is . Ráadásul nyaraláskor is kivitelezhető. Bárhol, bármikor elővehető. Néha csak magamtól összealítok egy edzést a már ismert gyakorlatokból . Így aztán tényleg semmi sem kell hozzá, csak én.


Hatalmas köszönet azért hogy létrehoztátok a FUMO-t, azért, hogy ennyi mindent tanultam tőletek és hogy kezdek azzá az emberré válni aki lenni szeretnék.


Lehet nyálas, de leszarom. Ezt érzem :)




457 megtekintés
bottom of page