top of page

Olgi és a FUMO & FeminPRO tábor 2022

Ha egy mondattal kéne leírni, hogy milyen volt számomra a tábor, akkor az az lenne, hogy életem legjobb döntése volt (mint ahogy az is hogy tagságot vettem az edzésekre...)Szóval csütörtökön érkeztünk, a hely egyből megfogott, kényelmes szobában voltunk elszállásolva, csodás csend, nagy kert, medence, kondi park, teniszpálya.


Már első nap volt edzés 💪.

Este mobility, ami olyan jól esett 🧘A pénteki reggeli eseményeken nem tudtam részt venni, mert egy fontosabb jót készítettünk elő... Méghozzá a jeges merülést. Nagy móka volt elhozni Miskolcról a 200 kiló jeget. Alig vártam, hogy megteljen a dézsa és merüljünk. Körülbelül -4 fokig hűlt a víz (kiakadt a hőmérő rendesen). Elmondhatatlanul jó volt kétszer 5 percet bent ülni. Este is csak 2 reggel pedig 9 fokosra melegedett a víz, így minden alkalommal bent ücsörögtem 10-10 percet.
Külön öröm volt, hogy Réka minden termékből hozott mintát, amit mindennap megkóstolhattunk. Ezek mellett Réka sok hasznos dolgot osztott meg velünk a táplálkozásról, a superfoodokról.
Az esti és reggeli teázások különlegesek és bensőségesek voltak, minőségi teákkal és tradíciókkal.Két szervezett program volt az ásvány túra és a Via Ferrata. Megélhettük a természet közelségét, a saját határaink kitolását, szembenézhettünk félelmeinkkel.Nem tudok elég hálás lenni ezért a táborért. Kristófnak a szervezésért, hogy mindenhol ott volt, mindenkihez volt egy-egy jó szava, és az a sok remek edzés és program.

Rékának a sok hasznos gondolatért, a privát beszélgetésekért, a superfoodokért, a hatalmas szeretetért, amit folyton sugárzott magából.

Zenének a türelemért, hogy hagyta anyát apát velünk lenni, a sok közös játékért, és hogy énekelhettem neki ❤️

Minden résztvevőnek a beszélgetésekért, a barátságokért, hogy eljöttetek és hozzá tettetek ehhez az eseményhez.


Remélem jövőre is lesz ilyen lehetőség, és még külön programok is.

Köszönöm FUMO, köszönöm Belovai család ❤️❤️❤️


- Kelemen-Szebeny Olga152 megtekintés
bottom of page