Indul a FUMO KIDS!

Íme a FUMO első, gyerekeknek szóló edzése! FUMO bérletes szülőknek heti 1 új videó jár ajándékba, a saját edzéseik mellé!


Habár a műfaj nem teljesen idegen tőlünk - hiszen 2 évig oktattunk egy budapesti magániskolában kung-fut -, várjuk szeretettel a visszajelzéseket! Észreéveteleiteket, kérdéseiteket az info@fumo.hu vagy kristof@fumo.hu címre várjuk! :)


Tisztában vagyunk vele, hogy nem lehet egy videóval minden korosztályt maradéktalanul kielégíteni. Megnézzük ez most hogy válik be, merre lépjünk tovább. Van ám még sok ötlet a tarsolyunkban.. ;)


Szülőként / nagytesóként Ti is álljatok be nyugodtan, segítsétek a kicsiket és akár versenyezzetek velük az egyes feladatokban!


Jó kikapcsolódást, fergeteges szórakozást!


Tagsággal rendelkező ügyfeleinknek ingyen biztosítunk heti 1 Fumo Kids videót, az online edzős csoportunkban. 5 edzésvideó + 1 FUMO Kids videó havi 4300-4900 forintért, fizetési módtól függően! Hogy fitt legyen az egész család!


Adatkezelési Szabályzat

  • Facebook

Impresszum

© 2020 by Belovai Kristóf. Az oldal minden tartalmi eleme szerzői joggal védett! Másolni, letölteni, jogosulatlanul felhasználni tilos!