top of page

EDZÉSVIDEÓK

A Funkcionális Mozgástér alapvetően tagdíjas rendszerben, amolyan online edzőteremként működik, ám bizonyos edzésvideókat külön is megvásárolhatsz. 

Ezek a tartalmak folyamatosan elérhetőek lesznek a számodra, egyszeri díjfizetés ellenében.

Válaszd ki! 

Rendeld meg!

Fizetés után azonnal kezdheted!

HA KIPRÓBÁLNÁL VALAMI MÁST...

Az Funkcionális Mozgástér online csoportunkban kivétel nélkül mindig hatalmas sikert aratott az, amikor kung-fus alapokra helyeztük az edzéseinket. 

Ezen felbuzdulva megvásárolható videó csomagként is elérhetővé tettük a válogatott 5 vidóból álló, KUNG-FU fűszerezésű funkcionális edzéshetünket.  A "WOW"-faktor mindenkori felelőse: Belovai Kristóf kung-fu tanár, kétszeres világkupa győztes kung-fu versenyző.

AZT HITTED, A FITBALL ANYUKÁDNAK VALÓ?

Tévedsz. Akár férfi vagy, akár nő, a fitball bizony az egyik leghatékonyabb sporteszköz - persze csakis a megfelelő instrukciók birtokában!

A fitball-os edzéshetünk edzésvideói rövidek, ám velősek: egyszerre dolgoztatják meg az izomzatot és az idegrendszert. Utóbbit nem azért, mert dührohamot kapsz, amikor hatodszorra gurulsz el a labdával - legalábbis nem CSAK azért... ;)

HA CSAK 30 PERCED VAN EDZENI

Tombol a nyár, ki-ki vérméséklete és lehetőségei szerint igyekszik kipihenni az évet (köszi covid, köszi 2020).

Az 5 edzésvideóból álló Utazós Edzésprogramot azokra gondolva hoztuk létre, akiknek se végtelen kedve, se végtelen ideje nincsen egy órát edzeni, mégis szeretnék magukat tisztességesen átmozgatni. Otthon, vagy a hotelban...

Bárhol, bármikor, eszközök nélkül!

K-BAND EDZÉSVIDEÓ - 1. + 2. szint

K-band eszközhöz edzés videók:

  • 1. szint 

  • 2. szint

  • videó alapján összesített írásos edzésterv

 

Az edzésvideó ára az eszközt NEM tartalmazza!

K-band-hez a videó anyag ajándék! Részletek ITT

bottom of page