Modern Office

CÉGEKNEK

EGYRE TÖBB MODERN SZEMLÉLETŰ MUNKÁLTATÓ ISMERI FEL AZT, HOGY AZ ALKALMAZOTTAIK TESTI ÉS LELKI JÓLLÉTÉHEZ AKTÍVAN HOZZÁJÁRULNI NEM CSUPÁN JÓFEJSÉG ÉS HR-ES REKLÁMFOGÁS, HANEM KÉZZELFOGHATÓ BEFEKTETÉS IS. 

Az, ahogyan a modern ember él, teljes mértékben természetellenes. A testünk, ez a csodálatos biomechanikus szerkezet, évmilliók alatt fejlődött tökéletessé ahhoz, hogy egész nap futni-mászni-vadászni tudjunk. A hormonrendszerünk, a csontozatunk, az ízületeink, sőt még az agyunk önjutalmazó mechanizmusai is mind-mind folyamatosan fizikailag aktív életmódhoz vannak kalibrálva. 

Ehhez képest mi is történik az átlagos modern emberrel? 

6 éves koráig minden rendben - köztudott, hogy szaladgálni és játszani kell ahhoz, hogy egészségek legyünk. 7 évesen mindez egy csapásra elfelejtődik, a csemete beül az iskola padba. 10 évesen az iskolai védőnő ciccegve közli, hogy gerincferdülése van (mitől is ne lenne), úgyhogy gyógytornára kezd járni, ami jellemzően pont semmire se lesz jó. 14-16 évesen már nem csak az iskolában ül 8 órát, de a buszon és otthon is valamilyen képernyő fölött görnyedve gyilkolja a nyaki csigolyáit. 20-24 évesen dolgozni kezd - átül a munkahelyi íróasztal fölé. 28 évesen azzal viccelődik, hogy úgy fáj a háta, mint a saját nagyapjának, és szorgosan vásárolja a kalciumos pezsitablettát, mert a reklám szerint az segít. 32 évesen már nem tűnik olyan jónak a vicc.

Szerintünk nem kell folytatnunk a történetet...​

AZ ÜLŐ MUNKA ÉS AZ INAKTÍV ÉLETMÓD A XXI. SZÁZAD EGYIK LEGNAGYOBB EGÉSZSÉGÜGYI KOCKÁZATI TÉNYEZŐJE!

A test elhanyagolása mindenképpen krónikus fájdalmakhoz vezet, amelyek már önmagukban is csökkent koncentrálóképességet, gyengébb munkahelyi teljesítményt, alacsony energiaszintet és depressziót okozhatnak.

 

Ráadásul a fizikai aktivitás totális hiánya drasztikusan csökkenti a sejtjeink inzulin érzékenységét, amely egy sor más, a teljesítményt alapvetően befolyásoló állapothoz is hozzájárul, úgy mint: cukorbetegség, PCOS, pajzsmirigy alulműködés, kóros elhízás. Utóbbi a daganatos megbetegedések tekintetében - a dohányzással karöltve - a legnagyobb kockázati tényező! 

A FUMO, mint edzésmódszer, a kezdetektől kezdve kiemelten foglalkozik az ülő életmód hatékony kompenzálásával. Az inaktív életmód elleni figyelemfelhívó "hadjárat", valamint az elsősorban egészségközpontú sportolás Belovai Kristóf szakmai vezetőnek már egy évtizede a szívügye. 

A FUMO-t nem érinti semmilyen karantén vagy járványhelyzet, sőt, földrajzi akadályok sincsenek! Edzéseinket online, hetente 5 edzésvideó formájában tesszük közzé előfizető tagjaink számára!

AMIT KÍNÁLUNK:

Munkahelyi előadások, testtartás elemzés, természetes mozgásminta workshop-ok - bármilyen viccesen is hangzik, a legtöbb ember nem tud még állni sem egészségesen, nemhogy ülni vagy mozogni! Vigyázat, a program garantáltan szemléletformáló erejű..!

Referencia: Hegyvidéki Önkormányzat, Zöld Környezet és Egészség projekt, 2021.09.07.

Dolgozói bérletek - céges partnereink számára kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget kínálunk, béren kívüli juttatás, avagy az alkalmazottaknak nyújtott exkluzív kedvezmények formájában.

Céges ajándék - minden karácsonykor hatalmas fejtörés tárgya, hogy az e célra elkülönített fejenként pár ezer forintból milyen újabb porfogót vagy alkoholt vásároljunk az alkalmazottaknak, együttműködő partnereknek. Mi ugyanezen összegért inkább 1-2 hónapnyi megreformált, modern, egészségközpontú sportolási lehetőséget kínálunk.

Egészségtudatosság kampányok - egyre több cég tart az alkalmazottaknak különféle sportolásra kihegyezett kampányokat, sok esetben csapatversenyekkel és nyereményekkel kiegészítve. Vállaljuk izgalmas, érdekes és magas színvonalú kampányok megtervezését, lebonyolítását.

Kapcsolat: 

Belovai Kristóf

tulajdonos, szakmai vezető

+36303184147

kristof@fumo.hu 

Workout

KISS ILDIKÓ

Azért szeretem csinálni az edzéseid, mert tök jó körökből áll. Az egyik fele mindig sikerélmény, a másik kihívás!

NOVÁK-FONTOS KATI

Sok edző azt hiszi a lányoknak csak lába és feneke van, pedig nem. Sztem egy nő, ne csak az alsó részen legyen formás. úgyh örülök, hogy Kristóf ugyanezen a véleményen vagy, hogy erre is ugyanúgy figyelni kell :)

OTTROK VIKI

A hamstring feladatot imádtam, soha az életben nem tudtam még semmilyen gyakorlattal így megdolgoztatni! Szuper, tényleg.